Kjøttretter av kylling
31. Strimlet kyllingfilet med cashewnøtter i chilisaus. Kr. 259,-
Sliced chicken fillet with cashew nuts in chili sauce.
(Inneholder G, N, SF, SO)
32. Innbakt kylling med sursøt saus. Kr. 249,-
Deep fried chicken with sweet & sour sauce.
(Inneholder G)
33. Strimlet kyllingfilet chopsuey. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables (chop suey).
(Inneholder G, SO)
34. Strimlet kyllingfilet med grønnsaker i karrisaus. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables in curry sauce.
35. Strimlet kyllingfilet med ananas og fersken i sichuansaus (sterk hvitløk og sursøt saus). Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with pineapple peaches in sichuan sauce (spicy garlic-sweet & sour sauce).
(Inneholder G, SF, SO)
36. Strimlet kyllingfilet med grønnsaker i sursøt saus. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables in sweet & sour sauce.
37. Strimlet kyllingfilet med grønnsaker i hvitløk-chilisaus. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables in garlic-chili sauce.
(Inneholder G, SF, SO)
38. Strimlet kyllingfilet med løk, paprika og vannkastanje i hvitløk-peppersaus (noe sterk). Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with onions, sweet pepper and water chestnuts in garlic-pepper sauce.
(Inneholder G, SO)
NB: Kinesiske hovedretter inkluderer kun kokt ris. Chinese main dishes include boiled rice only.
Symboler for allergener
B – Bløtdyr
E – Egg
F – Fisk
G – Gluten
L – Lupin
M – Melk
N – Nøtter (cashew)
P – Peanøtter
S – Sennep
SE – Selleri
SF – Sesamfrø
SK – Skalldyr
SO – Soya
SV – Svoveldioksid og sulfitter