Kjøttretter av kylling

31. Strimlet kyllingfilet med cashewnøtter i chilisaus. Kr. 259,-
Sliced chicken fillet with cashew nuts in chili sauce.
(Inneholder G, N, SF, SO)

32. Innbakt kylling med sursøt saus. Kr. 249,-
Deep fried chicken with sweet & sour sauce.
(Inneholder G)

33. Strimlet kyllingfilet chopsuey. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables (chop suey).
(Inneholder G, SO)

34. Strimlet kyllingfilet med grønnsaker i karrisaus. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables in curry sauce.

35. Strimlet kyllingfilet med ananas og fersken i sichuansaus (sterk hvitløk og sursøt saus). Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with pineapple peaches in sichuan sauce (spicy garlic-sweet & sour sauce).
(Inneholder G, SF, SO)

36. Strimlet kyllingfilet med grønnsaker i sursøt saus. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables in sweet & sour sauce.

37. Strimlet kyllingfilet med grønnsaker i hvitløk-chilisaus. Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with vegetables in garlic-chili sauce.
(Inneholder G, SF, SO)

38. Strimlet kyllingfilet med løk, paprika og vannkastanje i hvitløk-peppersaus (noe sterk). Kr. 249,-
Sliced chicken fillet with onions, sweet pepper and water chestnuts in garlic-pepper sauce.
(​Inneholder G, SO)

​NB: Kinesiske hovedretter inkluderer kun kokt ris. ​Chinese main dishes include boiled rice only.

Symboler for allergener

B – Bløtdyr
E – Egg
​F – Fisk

G – Gluten
L – Lupin
​M – Melk

N – Nøtter (cashew)
P – Peanøtter
​S – Sennep

SE – Selleri
SF – Sesamfrø
​SK – Skalldyr

SO – Soya
SV – Svoveldioksid og sulfitter