81. Andefilet med grønnsaker i hvitløk-soyasaus. Kr. 349,-
Filet of duck with vegetables in garlic soy sauce.
(Inneholder G, SK, SO)
82. Innbakt andefilet med sursøt saus. Kr. 349,-
Deep fried duck with sweet & sour sauce.
(Inneholder G)
83. Frityrstekt andefilet med grønnsaker i hvitløk-chilisaus. Kr. 349,-
Deep fried duck with vegetables in garlic-chili sauce.
(Inneholder G, SF, SO)
NB: Kinesiske hovedretter inkluderer kun kokt ris. Chinese main dishes include boiled rice only.
Symboler for allergener
B – Bløtdyr
E – Egg
F – Fisk
G – Gluten
L – Lupin
M – Melk
N – Nøtter (cashew)
P – Peanøtter
S – Sennep
SE – Selleri
SF – Sesamfrø
SK – Skalldyr
SO – Soya
SV – Svoveldioksid og sulfitter