81. Andefilet med grønnsaker i hvitløk-soyasaus. Kr. 349,-
Filet of duck with vegetables in garlic soy sauce.
(Inneholder G, SK, SO)

82. Innbakt andefilet med sursøt saus. Kr. 349,-
Deep fried duck with sweet & sour sauce.
(Inneholder G)

83. Frityrstekt andefilet med grønnsaker i hvitløk-chilisaus. Kr. 349,-
Deep fried duck with vegetables in garlic-chili sauce.
(Inneholder G, SF, SO)

​NB: Kinesiske hovedretter inkluderer kun kokt ris. ​Chinese main dishes include boiled rice only.

Symboler for allergener

B – Bløtdyr
E – Egg
​F – Fisk

G – Gluten
L – Lupin
​M – Melk

N – Nøtter (cashew)
P – Peanøtter
​S – Sennep

SE – Selleri
SF – Sesamfrø
​SK – Skalldyr

SO – Soya
SV – Svoveldioksid og sulfitter